Frisbeer Cup 2018

Světová špička v Praze!

Už tento víkend se v Praze opět setkají freestylisti z celého světa, aby poměřili síly v rámci tradičního turnaje Frisbeer Cup. Ideální možnost vidět ty nejlepší triky s létajícím talířem v podání světové špičky  - míří sem 15 hráčů z aktuální TOP 20! Tak se ve dnech 9. - 11. března přijďte podívat do Sokola Královské Vinohrady.

 

Opět na vás čeká neskutečná podívaná okořeněná exhibicemi dalších sportů, soutěžemi pro diváky, freestyle workshopem pro veřejnost a hlavně dobrým jídlem a pivem. Finále v neděli od 12:00, vstup samozřejmě zdarma. K dispozici bude i hlídaný dětský koutek, takže ratolesti s sebou :)

 

Navštivte http://www.frisbeer.cz/divaci/ pro veškeré potřebné info.

 

Pokud se nemůžete zúčastnit fyzicky a přesto vás Frisbeer Cup zajímá, můžete naladit profi LIVE STREAM, který pojede od pátku až do neděle.

 

PDGL Putting contest a vyhlášení vítězů zimní série

 

Pro zapálené discgolfisty (ale i pro všechny ostatní zájemce) bude v neděli od 13 do 16 hodin v malé hale připraveno několik discgolfových košů, na které si budete moci zaházet. Od 14:30 proběhne Putting contest (soutěž v hodu na přesnost) o zajímavé ceny (registrujte se zde).

 

V 16:00 pak v hlavní hale proběhne vyhlášení vítězů zimní části Pražské discgolfové ligy, ceny předá Juliana Korver, pětinásobná mistryně světa v discgolfu a členka Innova Veteran Teamu.