ULTRASTAR // Růžová

Kód: DC.ULTRASTAR.PINK
360 Kč
Skladem (15 ks)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Ultimate disk

Ultra-Star je profi disk schválený světovou hráčskou asociací a zároveň nejlepší a nejrozšířenější talíř pro rekreační házení. Vhodný pro hráče všech úrovní. Růžová barva.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Profi disk schválený světovou hráčskou asociací pro hru Ultimate frisbee. Ultra- Star je vynikající frisbee pro hráče všech úrovní. Pro své výborné letové vlastnosti, které si udržuje i ve větru, je nejvyhledávanějším typem disku ve světě. Je vhodný pro volné házení z ruky do ruky na dlouhé i krátké vzdálenosti. V letu velice stabilní a přesný.

Ultra-Star váží 175 g a jeho průměr je 27 cm. Je dostupný v radě různých barev a designů, vždy se však jedná o parametrově stejný disk. Oblíbené jsou také speciální verze Chameleon (na slunci mění barvu) a Nite Glow (po nasvícení ve tmě září).

 

JAKOU VYBRAT BARVU

Pokud disk pořizujete vyloženě pro hru Ultimate frisbee, rozhodně sáhněte po bílé barvě, která je pro tento sport naprostým standardem, a to zejména díky dobrému kontrastu s okolním prostředím. 

Chcete-li disk používat na rekreační házení, volba barvy je čistě subjektivní. Nicméně zářivější barvy (např. svítivě žlutá či oranžová) jsou lépe vidět při házení za šera.

 

DOPORUČENÝ VĚK

UltraStar je vhodný pro děti od cca 12 let*. Pro mladší děti doporučujeme disk J-STAR, který má nižší váhu a menší průměr, takže se s ním menším dětem lépe manipuluje. Navíc je vyroben z flexibilnějšího plastu a je příjemnější na chytání. Jedná se prakticky o zmenšeninu UltraStaru, tudíž i letové vlastnosti jsou stejně skvělé a hru s ním si užijí i dospělí. 

* Záleží na vzrůstu, sportovním nadání a zejména na předchozích zkušenostech s házením diskem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Disky na Ultimate Frisbee
? Typ: Ultimate disk
? Výrobce: Discraft
Průměr: 27 cm
Váha: 175 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: