NANO Minidisc Proton

Kód: 5933/MOD2 5933/ORA 5933/RUZ 5933/ZEL2 Zvolte variantu
150 Kč
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Discgolfové příslušenství

Minidisk od MVP, který podle fotky od velkého disku nerozeznáte. Zachována zůstala i technologie GYRO, typická právě pro MVP. Používáme jej jako marker/značkovač. Dá se s ním házet i do mini discgolfového koše. Na turnaji se bez něj jen těžko obejdeš.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Marker je mini disk, který slouží k označení místa dopadu hozeného discgolfového disku a zároveň jako značka, od které začíná váš další hod. Vhodný zejména na turnaje, ale i na tréninková kola nebo třeba na blbnutí doma či v restauračním zařízení :)

 

Turnajová pravidla o povinnosti používání markeru/mini: Značení pozice dopadlého disku, označení pozice při vstupu do OB (Out of Bounds - mimo hrací pole), označení pozice při využití úlevy u náhodné překážky, označení pozice při zachycení disku na stromě, označení pozice při uplatnění zákona vertikality. Při prvním porušení dostaneš varování, při dalším už penalizace trestnými body. Takže ano, marker chceš :)

 

Hmota:

Proton od je jednou z nejodolnějších hmot na trhu. Disky z tohoto plastu odolají těm nejdrsnějším podmínkám a nárazům, a jejich letové vlastnosti se tudíž mění jen velice pomalu. Nabízen je v mnoha zářivých transparentních barvách. Tento materiál používají výrobci MVP, Axiom a Streamline Discs.

Doplňkové parametry

Kategorie: Markery
? Typ: Discgolfové příslušenství
? Výrobce: MVP Disc Sports

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: