Disk na DOUBLE DISC COURT

Kód: 10334/ZLU
220 Kč
Skladem (2 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
21.3.2024
Možnosti doručení

Oficiální disk na hru Double Disc Court (DDC), která je jednou z disciplín s létajícím talířem. Jedná se o velice zábavnou a dynamickou hru pro 4 hráče, při které se využívají všechny možné typy hodů. Pro hru jsou potřeba vždy 2 DISKY.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Double Disc Court (DDC) je týmová a velice zábavná hra s létajícím diskem, ve které hráči využívají schopnosti hodit disk nejrůznějšími způsoby, přesně a rychle. Využívají se zde i prvky freestyle frisbee. Vrcholné soutěže v DDC probíhají většinou jakou součást tzv. Overall turnajů, které zaštiťuje světová organizace WFDF a mimo tuto hru se skládají z dalších disciplín - hodů na přesnost, do vzduchu, discathonu, discgolfu a freestylu

 

PRO HRU JSOU VŽDY POTŘEBA 2 DISKY!

 

Stručná pravidla DDC:

Tým se skládá ze dvou hráčů, kteří mají na začátku u sebe jeden disk. Každé družstvo stojí ve čtverci 13 x 13 m. Čtverce jsou od sebe vzdáleny 17 metrů. Výměna je zahájena současným vhozením disků od obou soupeřů. Výměna pokračuje dokud jeden tým nezíská bod, k čemuž dochází, jestliže hráč nechytí disk ve své zóně (disku po dotyku hráče spadne na zem), nebo pokud hráč hodí disk mimo vyznačený čtverec soupeře. V okamžiku zisku bodu už výměna s druhým diskem nepokračuje. Tým může získat rovnou dva body, a to pokud oba soupeří drží, nebo se i jen na okamžik dotknou obou disků zároveň.

 

Kompletní pravidla Double Disc Court ke stažení (CZ)

Doplňkové parametry

Kategorie: Disky na ostatní disciplíny
? Výrobce: Wham-O
Barva: Oranžová
Průměr: 24 cm
Váha: 110 g

Jak hrát DDC (anglicky)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: