KATANA Blizzard Champion

Kód: 7652/MOD2
460 Kč
Momentálně nedostupné
Varianta
Možnosti doručení

Distance driver Rychlost13 Plachtivost5 Turn-3 Fade3

Zvládněte umění Katany a vládněte hře! Rychlý disk na dlouhé hody, který díky znatelnému turnu oceňují náročnější hráči především u hodů z kopce, nebo s větrem v zádech. Super také na rollery. Méně zkušeným hráčům poletí dlouho rovně a na konci bude mít stabilní fade. Odlehčená Blizzard verze je ideální pro hráče se slabší rukou - typicky ženy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Typ disku:

Distance driver = disky na ty nejdelší vzdálenosti. Zkrotit distance driver není jednoduché a vyžaduje to jisté zkušenosti a pokročilou techniku, odměnou vám ale budou super dlouhé hody. Obecně nedoporučujeme úplným začátečníkům.

 

Hmota:

Champion je nejodolnějším plastem, který Innova vyvinula. Disky z tohoto materiálu vynikají vyšší stabilitou, než mají jejich protějšky v ostatních materiálech, a uchovávají si jí po velmi dlouhou dobu. Hmota Champion je průhledná a je nabízena v mnoha zářivých odstínech. Verze BLIZZARD obsahuje mikroskopické vzduchové bublinky, takže disky jsou lehčí (vyrábí se již od 130 g) a tím pádem vhodnější pro hráče se slabší rukou, typicky ženy, děti či seniory.

 

Barvy:

Barvy disku na ilustračních obrázcích nemusí vždy odpovídat skutečnosti. Mohou se objevovat rozdíly v odstínu barvy disku, barevnosti potisku atd. Tuto skutečnost bohužel nemůžeme zcela ovlivnit, ale vždy se snažíme dodat vám disk co nejpodobnější uvedené ilustraci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Distance driver
? Typ: Distance driver
? Úroveň: Všechny
? Stabilita disku: Nestabilní (Understable)
? Rychlost: 13
? Plachtivost: 5
? Turn: -3
? Fade: 3
? Výrobce: Innova
? Hmota: Blizzard Champion
? Odolnost disku: Odolný
? Speciální vlastnost: Odlehčený disk

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: