VIRUS Proton

Kód: 8690/FIA 8690/RUZ 8690/165 8690/170 8690/175 8690/176 8690/177 Zvolte variantu
Pro začátečníky
Značka: Axiom Discs
450 Kč
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta
Možnosti doručení

Fairway driver Rychlost9 Plachtivost5 Turn-3- Fade1

Virus je nestabilní fairway driver. Pro začínající a méně silové hráče to bude ideální disk na maximální vzdálenosti. Pokročilý hráč Virus využije na dlouhé hody s větrem v zádech, turn-over shoty i rollery. Ve hmotě Proton je poloprůhledný a velice odolný.  

Detailní informace

Detailní popis produktu

Typ disku:

Fairway driver = dobře ovladatelné disky pro hody na delší vzdálenosti. Ideální pro začátečníky, kteří chtějí začít s drivováním. Fairway driver doporučujeme pořídit jako třetí disk - poté co ovládnete Putter a Midrange.

  

Hmota:

Proton od MVP Disc Sports je jednou z nejodolnějších hmot na trhu. Disky z tohoto plastu odolají těm nejdrsnějším podmínkám a nárazům, a jejich letové vlastnosti se tudíž mění jen velice pomalu. Nabízen je v mnoha zářivých transparentních barvách.

---

Technologie GYRO: Na vnější okraj je použita hmota s vyšší hustotou, která dovoluje disku udržet si rychlost a rotaci po delší dobu, což vám dovolí objevovat nové a delší letové trajektorie.

  

Barvy:

Obrázky disků jsou zpravidla ilustrační a nemusí odpovídat realitě - odstín barvy může být jiný, stejně jako barva potisku. Pokud byste před zakoupením rádi viděli přesnou barvu dané varianty, napište nám na [email protected], reálnou fotku vám rádi zašleme.

Doplňkové parametry

Kategorie: Fairway driver
? Typ: Fairway driver
? Úroveň: Začátečník
? Stabilita disku: Nestabilní (Understable)
? Rychlost: 9
? Plachtivost: 5
? Turn: -3,5
? Fade: 1
? Výrobce: Axiom Discs
? Hmota: Proton
? Odolnost disku: Odolný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: